AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Košice

♥LAURA BIAGIOTTI- VENEZIA EDP 75ML 2011 SKLADOM♥

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

TESTER EDP S VRCHNÁKOM !!!
V ponuke aj 50ml, 75ml

Konečne je to tu. Po dlhom čakaní a dožadovaní Laura Biagiotti uvádza novú interpretáciu jednej zo svojich najúspešnejších vôní, novú verziu vône VENEZIA, ktorá je čistým vyjadrením modernej ženskosti.

Nová vôňa je odpoveďou na požiadavky tisícok žien na celom svete, ktoré netrpezlivo čakali na intenzívne a zmyselné objatie tejto vône. Svojím názvom, ale hlavne zložením, Laura Biagiotti VENEZIA presvedčivo evokuje svet poézie a fantázie venovaný najmagickejšiemu zo všetkých miest, mestu, ktoré je znamenité a obdivuhodné.

Nová interpretácia originálnej vône Laura Biagiotti VENEZIA predstavuje vyžiadané dielo inšpirované jednou z najklasickejších vôní talianskeho parfumérskeho sveta. Oživuje atmosféru nádherných palácov ponorených do vodnej lagúny a prepletá ju tónmi nabitými energiou. Použiť ju, znamená vysloviť znovu slová lásky, ktorá je späť spolu s novými pocitmi, zmyslami, novým odkazom vášne.

Hlava
Úvodnú tému zastupuje príjemné spojenie ovocných tónov broskyne, čiernych ríbezlí a dominantnej slivky.

Srdce
Veselá, slobodná a vášnivá ženskosť je stvárnená hrejivými, zmyselnými a návykovými tónmi ylang ylangu, ruže a osmantusu ponorenými v jazmínovom očarení.

Základ
Vyjadrenie vášne a výraznosti vône spočíva v tónoch vanilky, ktorá spolu s dotykom santalu dominuje základu vône. Tóny ambry a živice evokujú mýtus, eleganciu, teplo a fascinujúcu nádheru.
  • Značka: LAURA BIAGIOTTI
  • Poštovné a balné: 2,20 EUR
  • Už odpovedalo 8 záujemcov
cena: 27,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky