PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

GUESS - SEDUCTIVE 75 ml edt originál. balenie !!!

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

50 ml edt - 15,50 €,

Vôňa GUESS Seductive, vytvorená parfumérkou Veronique Nyberg, zosobňuje koketný šarm s trúfalou provokáciou. Nyberg predstavuje neodolateľnú vôňu, ktorá vyvoláva atmosféru pokušenia všade, kde sa nachádza žena, ktorá ju nosí. Šumivá, kvetinovo-drevitá vôňa evokuje cudnú ženskosť a omamnú zvodnosť. Tato vôňa zaujme vašu pozornosť aj zmysly a zanechá dlhotrvajúcí pocit závislosti – osudné kvetinové kúzlo.

Odvážne horné nóty pikantného, oslňujúceho bergamotu, pulzujúcich čiernych rýbezlí a šťavnatej hrušky vyvolávajú skvelé chute, až sa zbiehajú sliny. V srdci sa snúbia ženské aspekty pomarančovníka a jasmínu a ušľachtilé kúzlo florentského kosatca - legendárne nóty zbierané vo Florencii a v parfumérstve používané po storočia k zvádzaniu zmyslov. Hrejivý základ tvorí vanilka a štipľavé kadidlo spolu s intenzívnou pižmovou podstatou kašmírového dreva.

Hlava: bergamot, čierne rýbezle, šťavnatá hruška
Srdce: pomarančovník, jasmín, kosatec
Základ: vanilka, kadidlo, kašmírové drevo

Kampaň nafotil uznávaný fotograf Vincent Peters, ktorý zachytil fascinujúce, návykové účinky vône GUESS Seductive. Modelka Alyssa Miller vykĺzne z postele a bohato sa navonia vôňou. Táto zvodná vôňa zaujme okoloidúceho muža a neodolatelne ho pritiahne až k Alysse. Nádhernú tvár modelky Miller vybral zakladateľ značky GUESS Paul Marciano a ona sa tak radí k legendárnym modelkám ako sú Claudia Schiffer, Laeticia Casta, Naomi Campbell a Eva Herzigová.

Sexy nadčasový flakón novej vône odkazuje na koketný image svetovo známej značky GUESS. Flakón je pozdvihnutý krokodýlím vzorom a zlatou retiazkou s príveskom v podobe dvoch sŕdc. Krabička v kombinácií čiernej a zlatej farby je inšpirovaná vintage štýlom a odráža rovnov
  • Značka: GUESS
  • Poštovné a balné: podľa taríf SP EUR
  • Už odpovedalo 16 záujemcov
cena: 22,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky