Iveta Sobôtková (ItriS)

ID 45099 IČ 43326013
PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Bratislava

NOVINKA Nepremokavý DUO Comfort chránič matraca

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Je to veľmi kvalitný, hrubý asi 3 milimetre, priedušný, biely, nepremokavý chránič matraca s PU vrstvou a v každom rohu má gumičku, aby sa mohol lepšie prichytiť o Váš matrac. Na povrchu je úplne jemný a hladký.
DUO Comfort nepremokavý chránič má prišité 4 gumičky, v každom rohu jednu.
Nepremokavý chránič obsahuje tri druhy materiálu, kde z vrchnej strany je biely jersey, ktorý pozostáva z 67 % bavlny a 33 % polyesteru, v strede je nepremokavá časť 100 % polyuretánový záter a zo spodnej strany je biely molton, ktorý pozostáva z 70 % bavlny a 30 % polyesteru.
Materiál, z ktorého je tento chránič ušitý je vhodný aj pre deti do troch rokov veku. Možno ho používať na obidve strany.
Tento exkluzívny chránič matraca sa môže prať v pračke, maximálne na 90 stupňov Celzia. Je vhodný do malých postieľok a taktiež aj na veľké manželské postele.
Slúži na ochranu Vášho matraca hlavne vtedy, keď sa deti odúčajú od plienok, pre starších ľudí a chorých po príchode z nemocnice po operácii, pri zdravotných hlavne ženských problémoch alebo pre všetkých, ktorý si chcú ochrániť matrac a predĺžiť mu jeho životnosť. Vaše matrace zostanú vždy dokonale suché a ochránené.
Tento nepremokavý chránič matraca, kvôli estetickému vzhľadu Vášho lôžka, odporúčame ešte celý prekryť aj s matracom s obyčajnou Vami bežne v domácnosti používanou plachtou.
DUO Comfort nepremokavý chránič matraca sa šije na objednávku do 5 pracovných dní odo dňa prijatia Vašej platby na náš účet. Prosíme Vás, aby ste si zmerali matrac skôr než uskutočníte objednávku. Šije sa to individuálne na mieru zákazníka, nie je to sériová výroba, preto je potrebná platba vopred na náš firemný účet. Odosiela sa k Vám do 5 pracovných dní odo dňa pripísania platby na náš firemný účet. Až po veľkosť 200x240cm.
  • Rozmery: Všetky informácie a ceny nájdete priamo na našej stránke www nepremokaveplachty sk Tam je najlepšie to priamo aj objednať, pretože vám obratom príde potvrdzujúci mail.
  • Veľkosť: 80
  • Značka: ITRIS.SK
  • Už odpovedalo 16 záujemcov
cena: 12,40 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky