Katarína H. (katarinah5)

ID 27638 IČ 44868863
ZĽAVA NOVÝ TOVAR oblasť Poprad
-22%

BABY šATKA AQUA CARRIER ByKay

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar ve slevě

Väčšina detí miluje kúpanie s rodičmi -teraz je to možné vďaka šatke AQUA CARRIER. Dieťa počas kúpania môže byť na boku alebo vpredu. Vaše ruky sú voľné, môžete pokojne umyť Vaše dieťa. Šatka obsahuje prímes z elastanu , čo umožňuje jednoduchý prístup k dieťaťu v každej situácii. Staršie dieťa sa tiež môže zúčastňovať spoločných aktivít a tak sa môžete všetci tešiť z nezabudnuteľných chvíľ. Ideálne riešenie pre deti, ktoré sa boja vody, je v šatke AQUA CARRIER, blízko mamy, kde sa dieťa ľahko zbaví strachu.
V BAZéNE
Takto je to výnimočne jednoduché, návšteva vody je týmto spôsobom výnimočne jednoduchá, nepotrebujete gumové kolesá, plaváčiky či rukávniky. Šatka AQUA CARRIER je bezpečná a pohodlná. Po vyjdení z vody môžete dieťa nechať v šatke, nebude mu zima a vy ľahko udržíte rovnováhu na klzkom povrchu. A navyše máte voľné ruky pre druhé dieťa. Materiál šatky vysychá neobvykle rýchlo, šatku je možné rýchlo zložiť a vložiť do tašky, zaberie málo miesta.
NA Pláži
Deň na pláži...šatka môže byt používaná ako klasická baby šatka na nosenie, materiál šatky prepúšťa a odvádza vlhkosť takým spôsobom, že šatka zostáva prirodzene chladná a príjemná. Taktiež chráni pred slnečným žiarením.
VýHODY:
-komfort a bezpečnosť vo vode a mimo
-komfortný kúpeľ s voľnými rukami
-voľné ruky pre druhé dieťa
-kúpeľ bez strachu, blízko pri mame
-bez pomôcok ako plavačky či gumené kolesá
-vyrobená zo 100% špeciálneho polyestru pre extrémne ľahké schnutie
-priepustný materiál
-najlepšia možnosť ochrany pred UV žiarením
-pranie v práčke pri teplote 40° Celzia,
  • Značka: BYKAY
  • Poštovné a balné: 2,8 EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 36,90 EUR
Pôvodná cena: 46,90 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky