PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Nitra
-57%

TimeWise Mikrodermalna sada PLUS

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Vasa oblubena Timewise Mikrodermalna sada, teraz s vylepsenym zlozenim Plus! Objem oboch faz bol zachovany.

Popis vyrobku:
Získajte vyhladenú pleť a mladistvý vzhľad s výrazne menej viditeľnými pórmi.
Pleť okamžite vyzerá mladšia a póry sú stiahnuté.
Výrazne zlepšuje štruktúru pleti.
Viditeľne zlepšuje vzhľad jemných liniek.

S TimeWise® Mikrodermálnou kolekciu Plus získate okamžité prínosy vylepšenej mikrodermabrázie, teraz obohatené o Sérum redukujúce póry. Prípravky kolekcie zlepšujú štruktúru pokožky a viditeľne menia jej vzhľad, čím vytvára bezchybne vyzerajúcu pleť. Už po jednom použití sú jemné linky menej nápadné a póry sa zdajú byť menšie. Vhodná na všetky typy a tóny pleti.

Tipy na pouzitie:
Premena vašej pleti sa začína Intenzívnym peelingom. Jeho jemné exfoliačné zložky minimalizujú výskyt jemných liniek a okamžite zlepšujú štruktúru pleti tým, že odstraňujú odumreté bunky a usadeniny z pórov. Upchaté póry môžu viesť k napínaniu steny pórov, ich povoleniu a zväčšeniu. Odstránenie nečistôt z pórov je dôležitým prvým krokom k zlepšeniu ich vzhľadu.

Intenzívny peeling obsahuje rovnakú kľúčovú exfoliačnú zložku, ktorú používa mnoho dermatológov, čím okamžite odhaľuje zdravo vyzerajúcu pleť, ktorú zachováva jemnú a plnú energie. Používajte ho dva až trikrát týždenne a získajte krásnu a dokonalú pleť.

Viditeľné póry hrajú rolu v tom, ako hladko a čisto pleť pôsobí. Sérum redukujúce póry pôsobí hlbšie v štruktúre pleti, aby dokázalo póry stiahnuť. Po tom, ako sa póry zbavia nečistôt a odumretých buniek vďaka použitiu Intenzívneho peelingu, nastupuje okamžitý účinok séra na stiahnutie pórov, ktoré zníži vzhľad viditeľných pórov. A výsledky sa počas používania ešte zlepšujú.

Toto sérum okamžite pomáha upokojiť a utíšiť p
  • Značka: MARY KAY
  • Poštovné a balné: 2,20 EUR
  • Už odpovedalo 82 záujemcov
cena: 34,00 EUR
Pôvodná cena: 78,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky