PREDÁM NOVÝ TOVAR oblasť Bratislava

Univerzálny čistiaci prostriedok 1L

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar k prodeji

Americká kozmetika
Univerzálny čistiaci prostriedok, 1L, k dispozícii 12 kusov

Tento všestranný čistiaci prostriedok je bezpečný na použitie na všetky umývateľné povrchy. Čomu voda neškodí, to Univerzálny čistiaci prostriedok dôkladne vyčistí!
Používa prírodné čistiace prísady získané z rastlinných zdrojov a minerálov, vrátane kokosového, palmového oleja a soli. Je dostatočne jemný na čistenie rúk, a silný a účinný voči nečistote. Univerzálny čistiaci prostriedok teraz využíva namiesto prísad na báze ropy, vysoko aktívne prísady z rastlín. Svieža vôňa s obsahom esenciálnych olejov.
Nezanecháva škodlivé zvyšky. Biologicky rozložiteľné zloženie.
Univerzálny čistiaci prostriedok sa môže použiť na čistenie vaní, toalety, sklenených dlaždíc, drezov, sprchových kútov a mramoru. Bezpečný na použitie aj na sporáky, kuchynské pracovné povrchy, umývateľné steny, kľučky, telefóny, smetné koše a lakované drevo.Na bežné čistenie pridajte 30 ml. Univerzálneho čistiaceho prostriedku do vedra s 5 litrami vody. Povrch umyte a vysušte. Netreba oplachovať!
Na čistenie formou rozprašovača použite Pružnú fľašu s pištoľovým rozprašovačom. Rozrieďte v pomere 9:1. Pridajte vodu po rysku 450 ml. Potom pridajte Univerzálny čistiaci prostriedok po rysku 500 ml. Následne stačí nastriekať na povrch a utrieť dosucha. Na čistenie rúk ho pri použití nerieďte, ruky vydrhnite a dôkladne opláchnite.
  • Značka: AMERICKÁ KOZMETIKA
  • Poštovné a balné: podla cenika SP EUR
  • Doteraz žiadny záujemca
cena: 8,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky