ZĽAVA NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice
-32%

AZZARO - POUR HOMME 100 ml voda po holení !!

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar ve slevě

Toaletná voda Azzaro Pour Homme je veľmi populárna mužská vôňa. Svoj vznik datuje v roku 1978. Za svoje vyše 30 ročné pôsobenia našla veľký počet priaznivcov a je vyhľadávanou vôňou medzi pánskymi toaletnými vodami. Po značne dlhej odmlke sa teší záujmu novej generácie mužského pokolenia. Pravdepodobne sa Azzaro pokúša s touto vôňou napodobniť úspech značky Chanel č. 5. Chanel No.5 je označovaný ako nadčasový parfum, presnejšie toaletná voda. Uvidíme či sa to podarí aj vôni Azzaro Pour Homme.

Muž, ktorý si na seba nanesie túto elegantnú vodu pôsobí klasicky mužne a zmyselne. Samotná vôňa sa skladá z 320 jednotlivých častí. Skĺbiť toľko častí do 1 vône sa môže zdať nemožné a určite si každý pomyslí, že toľko rôznych ingrediencií môže mať iba jedno rozuzlenie a tým je gíč. Opak je však pravdou a Azzaro dosiahol neuveriteľné keď zložil mozaiku s dokonalo harmonickou kompozíciou vôní. Azzaro sa stáva opäť inšpiráciou pre ostatných parfumérov.

Ihneď po otvorení na nás príjemne pôsobí svieža vôňa kvetín. Veľmi jemná levandula a bazalky, takisto kvety vetiveru a kakostu, ktoré sa pomaly miešajú s vôňou citrónu. Na pozadí sa otvárajú typické mužské vône santálového dreva, kardamónu a pačuli. Jednotlivé vône odrážajú dynamicky naladeného kráčajúceho muža plného sebavedomia. Energicky nabitý muž pôsobí elektrizujúcim dojmom.

Je určený hlavne sebavedomým, ambicióznym mužom, ktorý vidia cieľ na konci tunela. Hovorí sa, že pôsobí ako magnet na ženské pohlavie.
Zloženie parfému Azzaro Pour Homme:

* Hlava: Anýz, Bazalka, Citrón, Levanduľa
* Srdce: Dubový mach, Kakost, Kardamón
* Základ: Jantár, Pačuli, Pižmo, Santalové drevo
  • Značka: AZZARO
  • Poštovné a balné: podľa taríf SP EUR
  • Už odpovedal jeden záujemca
cena: 19,90 EUR
Pôvodná cena: 29,00 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky