AKCIA NOVÝ TOVAR oblasť Prievidza-Bojnice

VERSACE - VANITAS EDP 50 ml bez krabičky ♥ ♥ ♥

Ups, tento kúsok už nie je dostupný. Môžete vybrať z ponuky nižšie alebo skúste vyhľadávač.

Nový tovar v akci

LACNEJŠIA VERZIA CHLOE - AKOBY SESTRA CHLOE - TÁTO VôŇA :-) !!!! V ponuke taktiež tester 100 ml edp - 33,99 €

Nová dámska vôňa Versace Vanitas stelesňuje krásu a pýchu zároveň. Pripomína nadpozemský cit a vzrušujúce dotyky. Vznáša sa v ovzduší a jej príťažlivé čaro preniká zmyslami, ktoré ju menia na niečo úžasne skutočné. Od teraz bude najženskejšou časťou vášho ja: Vanitas.



Názov Versace Vanitas
Dizajnová kolekcia Vanitas vyjadruje ženskosť. Versace a Vanitas tvoria históriu a odhaľujú podstatu značky: návrhy, farby a predstavy. Jemné a spletité línie dopĺňajú tlačené motívy a výnimočné dekorácie. Vanitas reprezentuje pravý štýl značky Versace.

Vôňa Versace Vanitas
Parfumovaná voda Versace Vanitas zjednocuje čisté elementy, zvolené na základe harmónie. Intenzívnu a rozkošnú gardéniu, doplnenú akordmi limetky a frézie, zahaľujú zmyselné tóny cédrového dreva a fazuliek tonky. „Predstavte si jemne orosené lupienky gardénie, kvetu, ktorého krása sa slovami nedá opísať. Tieto emócie dokážu vyjadriť len citlivé dotyky. Zložky pochádzajúce z talianskeho Stredomoria sa snúbia s kvetom gardénie a vnášajú do vône eleganciu, hrejivosť a autentickosť.“ Dora Baghriche-Arnaud, parfumérka

Flakón vône Versace Vanitas

Balenie vône je rovnako exkluzívne ako haute-couture z ateliéru Versace. Subtílne línie zlatej dekorácie pripomínajú odhalené ženské plece a pretekajú cez priehľadné telo flakónu, pričom zjemňujú jeho tvary a evokujú podmanivú ženskosť. Jednoduchý priehľadný uzáver skrášľuje zlatý doplnok, na ktorom je vygravírovaný list brečtanu.

Balenie
Zlaté vonkajšie balenie, ktoré rovnako zdobí motív brečtanu, verne kopíruje nezvyčajný tvar flakónu. Modernosť a klasiku spája kontrast lesklého a matného zlata.
  • Značka: VERSACE
  • Poštovné a balné: podľa taríf SP EUR
  • Už odpovedalo 50 záujemcov
cena: 23,89 EUR

Zaregistrujte sa a robte okamžite záväzné objednávky