Zobraziť přihlasovací formulár

Neodolateľné atribúty každej ženy

  • Publikované:
Neodolateľné atribúty každej ženy

Pri honbe za dokonalým telom, zdravým životným štýlom, kaderníkmi, manikúrami a cvičením ženy trošku pozabudli na to, že atraktivita podľa mužov môže byť niečo úplne iné, než atraktivita podľa módneho priemyslu. A niektoré atribúty, ktoré mužom na ženách pripadajú priamo neodolateľné, nám naopak môžu dokonca vadiť! Čo je v očiach mužov atraktívne? A nie sú to blond vlasy a veľké prsia!

Pot. Začneme pekne z ostra. Pot u žien - ideálne pri pohybových aktivitách, povie o vzájomnej príťažlivosti naozaj veľa. A platí to vzájomne. Pot je esenciou našich prirodzených pachov, našich tiel, našej imunity, odolnosti a zdravia. A aj keď sme teraz oveľa sofistikovanejší, keď dôjde na výber partnera, „vôňa“ je stále jedným z našich najsilnejších ukazovateľov, či nás niekto priťahuje, alebo nie.

Smiech. Nie len úsmev a príjemný vzhľad tváre, ktorý vykúzlia. Ale od srdca, burácavý, rezonujúci smiech, ktorého opravdivosť dostane každého muža do kolien. Zvlášť, keď sa takto úprimne budeme smiať jeho vtipu. A úprimne - vedieť jeden druhého naozaj rozosmiať, to je vo vzťahu veľmi dôležité.

Okuliare. Je až prekvapujúce, koľko mužov konštatuje slušivé dioptrické okuliare na ženách atraktívnymi. Nebudeme pátrať po príčinách tejto príťažlivosti, radšej to prijmime ako prostý fakt. A ak sa niektorá z nás kedy hanbila za to, že nosí okuliare, evidentne je po probléme.

Neopálené miesta. Väčšinou sa síce snažíme o čo najrovnomernejšie opálenie, evidentne to ale nie je potrebné. Biele neopálené prúžky na pokožke od ramienok podprsenky a prúžkov nohavičiek sú podľa mužov extrémne príťažlivé - vraj žena vyzerá ešte viac nahá.

Rozstrapatené vlasy. Príliš učesané a vyrovnané účesy muža toľko nepriťahujú. Keď máme taký prírodné hniezdo (a čo na tom, že nám zabralo asi dve hodiny ho na hlave vytvoriť), je to pre mužov znamenie, že si nemusia dávať pozor, aby nás nerozstrapatili alebo nezničili účes. Vy viete pri čom.

Bez make-pu. Prirodzená krása bez podpory make-upu je pre mužov vždy atraktívnejšia než hrubé nánosy. Je to pochopiteľné, dotýkať sa skutočnej kože a bozkávať ju je pravdepodobne oveľa príjemnejšie, než zoškrabovať rúže a make-up, hoci na pohľad to nemusí vyzerať zle. Ponúka sa ale otázka podobná, ako u „rozstrapatených“ vlasov - no-make up vzhľad dá často tiež dosť práce.

Telesný typ. Aj keď preferencie sú veľmi rozdielne muž od muža, väčšina priznáva, že prílišná chudosť je na škodu. Niektorí muži preferujú športové typy, ale máloktorý muž si vyberie „kosť a kožu“ pred „krv a mlieko“. Aj keď podľa prírody hrá najväčšiu rolu správny pomer pásu a bokov, tzv. WHR index. A je celkom jedno, aké sú absolútne hodnoty.

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku