Zobraziť přihlasovací formulár

Pevnejšie prsia? Vieme, ako na to

  • Publikované:
Pevnejšie prsia? Vieme, ako na to

Kto má rovné vlasy, chce vlnité, kto má kučery, netúži po ničom inom ako po poddajných a jemných rovných vlasoch. A s našimi prsiami je to podobné. Veľkosť, pevnosť, tvar... vždy by sme vedeli, čo vylepšiť. Ak nechceme investovať do nákladných a invazívnych operácií, môžeme voliť cestu prirodzenejšieho spevnenia. A rozhodne sa nemusíme nijako obmedzovať, stačí sem tam poupraviť aspekty našej životosprávy a je to.

Tvar, veľkosť aj pevnosť našich pŕs je ovplyvnená neuveriteľným množstvom vecí. Patrí medzi ne samozrejme genetika, ale tiež naša váha a jej kolísanie, životný štýl, svalová hmota, podiel tuku na našej hmotnosti a tak ďalej.

  • Ak patríte medzi fajčiarky, pozor. Fajčenie všeobecne ovplyvňuje pevnosť pokožky, nielen, že keď fajčíme, robia sa nám viac vrásky, ale „povoľuje“ koža na celom tele. Takže - kým nie je škoda úplne napáchaná, prestať fajčiť by mal byť krok číslo jedna! A to zďaleka nie len kvôli pevnosti našich pŕs.

Tri aspekty krásnych pŕs

S veľkosťou nič moc neurobíme. Ak sa nechystáme pribrať alebo schudnúť, celkový vzhľad našich pŕs môžeme ovplyvniť pevnosťou pokožky a „výplňou“ svalom. Čo všetko môžeme robiť pre plnší dekolt?

Svaly. Prsné svaly sú niečo, čo veľa žien podceňuje. Ich tréningom, spevnením a zväčšením ale logicky dôjde k zmene rozmiestnenia tkaniva našich pŕs. Tie sa nadvihnú a opticky zväčšia, aj keď to, čo sa zväčšuje, je sval pod nimi. Tipy pre väčšie prsné svaly: Aby prsné svaly ovplyvnili vzhľad našich pŕs, musíme ich nielen aktivizovať, ale neskôr tiež pracovať na ich objeme. Ako prvý a vynikajúce dlhodobý krok by mohlo poslúžiť pravidelné plávanie. Pretože štýl prsia sa tak nevolá pre nič za nič. Ďalej potom môžeme v domácom prostredí vyskúšať kľuky a rôzne cvičenia s vlastnou váhou, pokiaľ ale budeme chcieť niečo izolovanejšie, mali by sme zamieriť do najbližšieho fitness centra. A nechať si poradiť.

Pevnosť pokožky. Tkanivo v našich prsiach ani svaly nezmôžu všetko, ak nedržia v pevnom „obale“. A na pevnosť a pružnosť pokožky musíme ísť zvnútra i zvonku. A zvonku nám poslúži nádherne mandľový alebo olivový olej, prípadne gél z Aloe Vera. Rovnako, ako sa staráme o pokožku rastúceho bruška v tehotenstve, mali by sme sa starať aj o naše prsia - mazať ich raz denne by malo byť minimum!

  • Maska na pevnejšie prsia - vaječný žĺtok a uhorka. Vložte do mixéra polovicu uhorky (aj so šupkou) a dva vaječné žĺtky. Rozmixujte dohladka a zmes naneste na pokožku pŕs až pod kľúčne kosti. Nechajte pôsobiť zhruba hodinu, umyte vlažnou vodou. Skúste opakovať každý deň po dobu jedného týždňa - a uvidíte výsledok!

Strava a výživa. Alebo všetko súvisí so všetkým. Potrebujeme dostatok bielkovín, aby sa nám budovali svaly. Potrebujeme vitamíny a minerály, aby bola zdravá, pevná a pružná naša pokožka. A potrebujeme nálož antioxidantov, aby sme odolávali škodlivým vplyvom zvonku a teda aj predčasnému starnutiu pokožky.

 

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku