Zobraziť přihlasovací formulár

Exkluzívny rozhovor s kráľovnou nechtového dizajnu

Exkluzívny rozhovor s kráľovnou nechtového dizajnu

 

Moderní rodičia: Slávka, je neuveriteľné, že taká mladá žena ako ty si dokázala získať toľko priaznivcov a fanúšikov nielen na Slovensku ale aj zo zahraničia. Tvoja práca s gélovými nechtami je hotové umelecké dielo a pritom si nechtový dizajn vôbec neštudovala. Prezradíš nám ako to celé začalo?

Slávka: Vždy som bola taká „straka“ a lákalo ma všetko ligotavé a farebné. Prvýkrát som chytila štetec do ruky, keď som mala 16rokov. Skúšala som robiť nechtíky svojím kamarátkam bez nároku na odmenu, až moja záľuba prerástla do profesionálneho záujmu.

Moderní rodičia: A čo na to tvoji rodičia, nevideli Ťa skôr ako lekárku či učiteľku?

Slávka: „ Áno, moji rodičia veľmi chceli, aby som po gymnázium išla na vysokú školu. Ale ja som ich všemožne presviedčala, že nechtový dizajn je to, čomu sa chcem naplno venovať, čo ma baví a napĺňa. Vždy chceli pre mňa to najlepšie - aby som si šla za svojím snom, to bolo pre nich to najdôležitejšie. A  zasiahol aj osud a bez toho aby som o to krstnú mamu žiadala, dostala som od nej na Vianoce prvú sadu na prácu s gélovými nechtami. A hlavne môj priateľ bol ten, ktorý vo mňa veril úplne od začiatku a veľmi ma podporoval. V  roku 2010 som si založila svoj fanpage Gélové nechty Slávka.

Moderní rodičia: Hmm, vystihla si ten správny čas, keď bolo len veľmi málo profilov zameraných na nechtový dizajn.

Slávka: „Teraz takmer každá nechtová dizajnérka má svoju stránku na FB, ale v roku 2010 to tak nebolo a bola som naozaj medzi prvými .Tak sa moje práce a obrázky nechtov začali rýchlo šíriť a zdieľať medzi ľuďmi. Prezradím vám, že keď som mala na svojom profile prvých 100tisíc fanúšikov, oslovili ma s ponukou na odkúpenie stránky za zaujímavú sumu – ale to by som ja nikdy neurobila, nikdy by som svojich fanúšikov nezapredala.

 

Moderní rodičia: Je obdivuhodné ako sa snažíš aj neznámym začínajúcim nechtovým dizajnérkam pomáhať.

Slávka: „Denne dostávam tucty otázok a prosieb o pomoc...bez toho či je alebo nie je daná nechtárka mojou zákazníčkou, snažím sa jej poradiť. No niekedy je to ťažké, pretože začiatočníčky si nakúpia nekvalitné gély z Číny, a potom sa im to odliepa a nedarí sa im s vypracovaním.“

Moderní rodičia: Ty si vsadila na kvalitu a vytvorila si si vlastnú značku gélov.

Slávka: „ Najprv som skúšala pracovať s rôznymi gélmi, rôznych značiek, ale nebolo to podľa mojich predstáv. Preto nás napadla myšlienka vytvoriť gély podľa vlastných požiadaviek. Oslovili sme firmu v Nemecku, testovali ich a až tak vznikla vlastne moja značka. Ale musím sa priznať, že začiatky boli veľmi ťažké a finančne nás to veľmi vyšťavilo. Len vďaka podpore mojej rodiny a môjho priateľa som to zvládla.“

Keď má človek takýchto ľudí okolo seba, čo ho podržia a podporujú, potom to ide všetko ľahšie. Každý deň ďakujem Bohu, že ich mám!

 

Moderní rodičia: To si povedala krásne. Celá žiariš! Prezradíš nám čo sa deje v tvojom živote?

Slávka: „Až tak to na mne vidieť? (smiech) Čaká nás veľká životná udalosť – čakáme dieťatko! A dúfam, že tento rok už konečne dostanem aj prsteň! (smiech)

 

                         

 

Moderní rodičia: Waw, tak to Ti gratulujeme Slávka v mene všetkých tvojich fanúšikov! Ale čo bude teraz  ďalej? To nebudeme o Tebe počuť 3roky?

Slávka: „ To určite nie. Môj priateľ sa rozhodol, že pôjde na materskú on. Je skvelý! Veľmi si ho za to vážim a obdivujem za všetko čo pre mňa stále robí. Už pár mesiacov po pôrode by som chcela začať robiť školenia. A plánujem ich robiť po celom Slovensku, aby sa mohli zúčastniť dievčatá aj z východného aj zo západného Slovenska a aby to nemali tak ďaleko. No a s e-shopom mi pomáha moja mamina, takže ten frčí ako má.“

Moderní rodičia: Svojimi práca inšpiruješ mnohé ženy. Ale nás by zaujímalo, kde hľadáš inšpirácie ty?

Slávka: „ Pre mňa sú TOP Maďarky a Rusky. Ich práca je dokonalá. Neviem sa vynadívať na to dokonalé opracovanie nechta. Práve tu kladú najväčší dôraz. Na Slovensku sú nechty viac prezdobené. Rusky si dávajú nechty jednofarebné a len jeden prst je výrazne zdobený.“  

 

                         

 

Moderní rodičia: Ešte nám prezraď , aké sú horúce tohoročné trendy na leto?

Slávka: „ Kým v zime viac prevládalo „maľovanie“ na nechet –rôzne postavičky a zimné motívy (vločky, snehuliaci...), v lete je trend iný.

Tento rok sa upúšťa od krikľavých neónových farieb, ako to bolo po minulé roky, ale TOP trendy sú príjemé pastelové odtiene. 

Ukážka Slávkiných prác:

 

           

 

        

 

      

 

 

 Moderní rodičia: Slávka, ďakujem Ti za veľmi milý a úprimný rozhovor i za to, že si nám všetkým dovolila „nahliadnuť “ do Tvojho súkromia.

Veľmi Vám s priateľom držíme palce a vítame vás medzi MODERNÝMI RODIČMI.

  

 

Zdroj: MODERNIRODICIA.SK

 

 

5.0
Publikované , prečtené 4787x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku