Zobraziť přihlasovací formulár

TRI MÓDNE KÚSKY, do ktorých sa oplatí na JAR investovať!

TRI MÓDNE KÚSKY, do ktorých sa oplatí na JAR investovať!

   Móda, móda, móda...pátrala som, študovala,hľadala, inšpirovala sa i našla...teraz sa chcem podeliť s vami ... prešla som si mnoho zahraničných módnych  prehliadok i časopisov. Inšpirovali ma i mnohé blogy a tak som to všetko zjednodušila, pofotila a pre vás pripravila.

       

   Tu sú TRI kúsky, ktoré by nemali chýbať v jarnom šatníku, a v ktorých zabodujete...

 

1. BARETKA : Baretka slávi vznešený návrat...prežila druhú svetovú vojnu, prežila 70te roky a teraz sa veľkolepo objavila na móle ako "HVIEZDA" kolekcie Jar/leto módneho domu Gucci....a čo nadiktuje Gucci, to platí :-) ...možno v iných podobách, ale dostane sa do každej módnej kolekcie od najdrahších až po bežné obchodíky. 

Ako som to riešila ja?  I ja som sa samozrejme inšpirovala a dala som si takú urobiť jedenej šikovnej mamičke a ešte dnes som si jednu skvelú našla na nete, niečo ako má Kate....cena je okolo 10eur. Pre tie čo majú rady "originály", bareta Gucci je už v predaji za 240eur :-)

                             

 

2. VEĽKÉ OKULIARE : Platí heslo - "len neprejsť bez povšimnutia" Veľké, hranaté ale aj vyzdobené...okuliare sú na jar akýmsi neprehliaduteľným detailom, ktorý urobí celý outfit. Hľudne chodte celá v čiernom, dodržte čisté línie na oblečeku, ale okuliare musia byť "IN".

Ako som to riešila ja? ja si tie svoje teraz vyrábam...zohnala som si úžasné štrasové kamienky a púšťam sa do práce...je to zábava i relax (čoskoro pošlem foto či sa mi podarili :-) Samozrejeme,štýlové okuliare nájdete u každej značky, nebudem vám písať názvy, len pripájam pár svetových inšpirácií. Každá má iný finančný rozpočet, no myslím si, že cena nerozhoduje ale štýl....

                       

 

č.3 Písmenková tkanina : Takzvané "písmenkové " takniny sú záležitosťou prestížnejších značiek...ale zasa povedzme si, investovať do nadčasového, cool kúsku sa oplatí, no nie? Možností je veľa, stačí si len vybrať.

Ako som to riešila ja? Ja som si kúpila "písmenkovú" košeľu...inšpirovala ma jedna moja obľúbená zákazníčka, ktorá si ju objednala pre seba a hneď aj dcerke :-) Keď som ju mala oblečenú, dokonca zaujala i moju takmer 70-ročnú svokričku :-) Tak prikladám pár kúsov z mojej skrine ale aj inšpirácie od svetových módnych tvrocov.

 

        

 

               

Tak či onak, móda nie je o výške badžetu, ale o nápade a o tom ako viete veci na sebe nosiť. Takže milé dámy, ak som čo i len jednu z vás inšpirovala, som veľmi rada, neberte to všetko príliš vážne, móda je o radosti, každá z nás má svoju predstavu o tom "čo je pekné", tak keď mi pošlete fotku seba napr. v Baretke, veľmi sa poteším....

 

S prianím pekného dňa,

Miška

  

5.0
Publikované , prečtené 2688x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku

Daneu81 5. 2. 2016, 12:24
(clamp) (clamp) (clamp)