Zobraziť přihlasovací formulár
.()

Ako rýchlo a ľahko oživiť interiér.

Ako rýchlo a ľahko oživiť interiér.

Chcete zmeniť, zútulniť  alebo oživiť svoju izbu,  či celý byt? A hlavne,  aby to nebolo ako časovo, tak ani finančne náročné?  Prinášame Vám niekoľko zaujímavých tipov, ako na to. 

Veľkej obľube sa tešia dekoračné nálepky na stenu, ale oveľa zaujímavejšie ako samotné obrázky sú nápisy na stenu v podobe citátov, myšlienok, či vtipného textu. Niektoré firmy Vám dokonca vyrobia nápis v podobe nálepky podľa  vášho želania. Ak sa Vám zdajú nálepky neosobné, skúste niečo iné.

Veľmi osobná je koláž z fotografií, ktoré sú vám blízke.  Ak sa pre ňu rozhodnete skúste použiť  iba čiernobiele fotografie. Jednoduchý , ale o to roztomilejší nápad je zarámovať si kresby vlastných detí a nájsť im čestné miesto.  Veľmi dobre bude  vyzerať, ak bude kresieb viac a rôznych veľkostí. Typ rámčekov  voľte rovnaký na všetky obrázky, ale s farbami sa smelo vyhrajte.


www.nafotky.sk
 
Ak ste kreatívnejší a odvážnejší, nechajte deti, nech nakreslia obrázok priamo na stenu. Vy získate originálnu maľbu a deti zábavné popoludnieJ.  Malý tip...nepoužívajte mastné pastelky, ktoré idú neskôr ťažšie premaľovať a ani temperky. Ideálne sú klasické farbičky alebo akrylové farby, ktoré schnú veľmi rýchlo. Oveľa tradičnejší nápad, ktorý  často vídavať  v amerických filmoch sú fotografie lemujúce schodisko či rímsu nad kozubom.  Pre niekoho možno staromódne, ale napriek tomu stále efektné a dodá to interiéru domácku atmosféru.  Zaujímavý typ máme aj pre milovníkov tzv. Vintage štýlu, kedy ako rám na fotografie poslúži starý okenný rám s nádychom patiny a s malými okienkami, do ktorých vložíte fotografie. Ak Vám učaroval provensálsky štýl , skúste si do bielych rámov vložiť textílie kvetinkových vzorov, výsledok Vás prekvapí.

A ak sa Vám do rámovania nechce, tak jednoducho zaveste  na stenu prázdne a výrazné rámčeky rôznych tvarov a veľkostí.  Nič tým nepokazíte, ba práve naopak.

0.0
Publikované , prečtené 1759x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku