Zobraziť přihlasovací formulár

Pozor na nebezpečné prehrievanie bábätiek!

Pozor na nebezpečné prehrievanie bábätiek!

Jednou z príčin SIDS (Syndrómu náhleho úmrtia dojčiat) je prehriatie. V miestnosti, kde bábätko spí sa nesmie fajčiť a miestnosť má byť dostatočne vyvetraná. Bábätká netreba „babušiť“ do hrubých prikrývok! Na prehriatie organizmu reagujú podráždene a plačom.

Detská lekárka MUDr. Antošová vraví: "Príznaky pri prehriatí sú predovšetkým zmena nálady, dieťa je apatické, mrzuté, veľmi horúce, prestáva močiť, niekedy zvracia a v horších prípadoch upadá do bezvedomia." Čím menšie dieťa máte, tým opatrnejší musíte byť. Novorodencovi hrozí úpal už po niekoľkých minútach. Opatrní musíme byť aj v noci. Pred spaním je nutné poriadne miestnosť vyvetrať, avšak dať pozor na prievan. Spať by sme mali dať dieťatko naozaj len do ľahučkej prikrývky.

 

 

S novinkou na Slovenský trh prišla autorka Modernej upokojujúcej perinky Mimi originál, Mgr. Michaela Kalaninová: „S nápadom na letnú ešte vzdušnejšiu verziu perinky ma priviedli práve mamičky, ktoré mi písali, že najväčší problém je v lete. To, že zavinovanie dieťatko upokojuje, je známe už od pradávna, ale baliť dieťatko v lete do hrubých periniek a zavinovačiek neprichádza do úvahy. A tu sme našli dieru na trhu, pretože letné perinky sa doposiaľ nepredávali. Mamičky si od jari 2017 už môžu zakúpiť originálnu perinku MIMI SUMMER aj na Slovensku.“

 

 

Perinka Mimi Summer je navrhnutá so sieťkou, aby sa odvetrával hrudníček, vzduch cirkuloval a dieťatko sa neprehrievalo. Perinka veľmi pružná a vzdušná.

 

 

V limitovanej letnej edícii sa v tomto roku 2017 predstavila v šťavnatých fresh neónových odtieňoch.

 

 

Ako ZAVINOVANIE funguje? Pozrite si krátke VIDEO

Materiálové zloženie: 92% bavlna, 8% elastan, tkanina pruží do štyroch strán! Ľahučká, tenšia, veľmi príjemná na dotyk.

Ak v rodine očakávate prírastok a hľadáte vhodný darček pre moderných rodičov, perinka Mimi Summer je vhodnou voľbou. Predáva sa v peknom darčekovom balení.

 

 

Zdroj: www.modernaperinka.sk

0.0
Publikované , prečtené 10988x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku