Zobraziť přihlasovací formulár
TiTi

Tatose stredoskolakov

Tatose stredoskolakov

Studenti na strednych skolach maju niekolko moznosti ako dorazit vcas na vyucovanie.

  1. Skolsky autobus , farba zlta, design rovnaky. Za tuto sluzbu si student zaplati rocny ci polrocny poplatok , vyda sa mu karticka ktoru nosi pri sebe a preukaze sa nou vodicovi. Po case ked uz vodic pozna vsetky deti po mene karticka ho nezaujma a realita je taka ze polovica z deti karticku casom aj tak zapotrosi.

Mensie autobusy tiez v zltej farbe su urcene pre studentov so zdravotnym obmadzenim. Okrem vodica, kazdej jazdy sa zucastni aj pomocnik ktory dava pozor na to aby deti boli riadne priputane, nesnazili sa pocas jazdy vybrat na prechadzku.

 

  1. Studenti ktory sa pocas pocas oslavy svojich 16 – tich narodenin nedostanu do problemu maju sancu ze im rodicia kupia auto, postaraju sa o poistku a benzin. Vsetko zalezi na financnej situacii rodiny a filozofii rodicov. Poniektory rodicia aby nemuseli rozvazat svoje ratolesit kazde rano a poobede ,radsej piju vodu a jedia chlieb aby si mohli dovolit financovat tento nie lacny spas. Tak to bolo aj v pripade mojej 16-nast rocnej dcery s rozdielom ze som pila caj nie vodu. Step up. Ziskala som vsak minimalne hodinku spanku rano a volne poobedie kde som namiesto pick up mohla povysavat, vyprat, umyt riad ci navarit. Ha ha.

               Mnoho studentov si na auto a vydavky s nim spojene musi zarobit. Prilezitosti na pracu pre studentov je viac ako si vobec viete predstavit. O tom si povieme v nasledujucom blogu.

  1. Dalsim popularnym dopravnym prostriedkom je bycikel. Ten je vsak viac oblubeny u mladsej generacii chap zakadna skola.V tejto kategorii spomeniem aj kolobezky ktore sa v poslednych rokov stali uplnou maniou medzi studentmi.

         4.Ako posledny uvediem skateboard z mojho hladiska ta najnebezpecnejsia volba. Big NO.

0.0
Publikované , prečtené 878x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku