Zobraziť přihlasovací formulár

Ako písať blog na Mimibazari

Ako písať blog na Mimibazari

Použite odkaz začať písať MÔJ BLOG

  • Ak píšete svoj prvý blog, zobrazí sa krátky formulár, do ktorého môžete napísať stručné info o vašej osobe.

  • Vyplníte názov článku a zvolíte kategóriu článku. Kým formulár odošlete, bude nutné prečítať si pravidlá blogu a potvrdiť Váš súhlas s týmito pravidlami.

  • Zobrazí sa úplný vkladací formulár článku.

  • K článku môžete priložiť obrázky. Náhľadové foto bude použité v prehľade článkov (ak fotografiu nezvolíte, bude v prehľade článkov zobrazená Vaša profilová fotografia). Ilustračné foto bude použité pri zobrazení celého článku.

  • Napíšte úvod článku, ktorý by mal zahŕňať obsah vášho hlavného textu. Úvod článku je zobrazený len v prehľade článkov a musí obsahovať len obyčajný text.

  • Začnite písať článok. K dispozícii je editor, v ktorom sú dostupné všetky štandardné funkcie pre prácu s textom. Používajte odseky, nadpisy, zoznamy, citácie a obrázky. Minimálna dĺžka článku, ktorý môžete uverejniť, je 100 slov.

Ku každému článku blogu je možné priložiť až 5 obrázkov. Obrázky nie je nutné pred vkladom upravovať. Budú zmenšené automaticky na potrebnú veľkosť. Veľkosť obrázku ale nesmie presahovať 2MB.

Ak máte článok pripravený na publikovanie, vyberte
Áno pri položke Zverejniť článok blogu.

Blogy sú hodnotené hviezdičkami na stupnici 1 - 7 kedy 7 je najlepšie ohodnotenie. Jednotlivé hodnotiace hviezdy majú svoju farbu a výsledné hodnotenie sa premietne do aury článku. Aura je zobrazená v záhlaví článku. Každý užívateľ môže hodnotiť iba raz, svoje hodnotenie môže meniť.

 

5.0
Publikované , prečtené 1583x

Články môžu komentovať iba prihlásení užívatelia

Komentáre k článku

Barunka34 30. 1. 2019, 2:17
(clamp)