Bulharský šalát s olivami



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

diétny salám * konzerva červenej sterilizovanej fazule v slanom náleve * 1 cibuľa * olivy * sterilizované uhorky * na ochutenie: tatárska omáčka * kečup * morská ochutená bylinková soľ * troška cukru * olivový olej * mleté čierne korenie * sójová omáčka ostrá alebo niečo echt pikantné, ak máte radi štipľavé šaláty

POSTUP PŘÍPRAVY

Jednoduchá príprava, stojí za vyskúšanie.

1. Do väčšej misy, kde budete môcť dobre miešať potraviny, dajte na drobné kocky nakrájaný diétny salám,
2. .. pridajte nakrájanú cibuľu na drobné kúsky,
3. ... olivy....
4. ... sterilizované uhorky nakrájané na drobné kúsky,
5. ... fazuľu.... (bez nálevu, ale to je asi samozrejmé)
6. ... a na ochutenie použijeme: nekakój dobrý kečup,
7. ... trocha tatarskej omáčky,
8. sójovú pikantnú omáčku,
9. a korenie: mleté čierne korenie, bylinková morská soľ, cukor a olivový olej.
10. Poriadne zamiešame, dáme vychladiť a fertig.