Bulharský šalát s olivami
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
diétny salám * konzerva červenej sterilizovanej fazule v slanom náleve * 1 cibuľa * olivy * sterilizované uhorky * na ochutenie: tatárska omáčka * kečup * morská ochutená bylinková soľ * troška cukru * olivový olej * mleté čierne korenie * sójová omáčka ostrá alebo niečo echt pikantné, ak máte radi štipľavé šaláty
POSTUP PŘÍPRAVY
Jednoduchá príprava, stojí za vyskúšanie.
|
1. Do väčšej misy, kde budete môcť dobre miešať potraviny, dajte na drobné kocky nakrájaný diétny salám, |
|
2. .. pridajte nakrájanú cibuľu na drobné kúsky, |
|
3. ... olivy.... |
|
4. ... sterilizované uhorky nakrájané na drobné kúsky, |
|
5. ... fazuľu.... (bez nálevu, ale to je asi samozrejmé) |
|
6. ... a na ochutenie použijeme: nekakój dobrý kečup, |
|
7. ... trocha tatarskej omáčky, |
|
8. sójovú pikantnú omáčku, |
|
9. a korenie: mleté čierne korenie, bylinková morská soľ, cukor a olivový olej. |
|
10. Poriadne zamiešame, dáme vychladiť a fertig. |