Kuracie fašírky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Kuracie mäso množstvo podla potreby ja najradšej používam stehná , postrúhaný tvrdý syr , cesnak, cibulku,strúhanku, soľ.korenie,vajícka a može byť aj nejaké prekvapenie

POSTUP PŘÍPRAVY

Kuracie stehná vykostím alebo kúpite vykostené a potom už len pomlieť najlepšie spolu s cibulkou a cesnakom

Zomleté mäso ochutíme korením a soľou, pridáme syr vajíčka a zahustíme strúhankou / ak dávate prednosť rožku v mlieku nedajte sa odradiť ani pri tomto recepte /
Potom vytvarujete fašírky potrebných tvarov a môžete do stredu ukryť ešte kúsok syra , kápie , kukurice a tak podľa Vašej chuti
Faśíky sa dajú podávať ku všeliakým príloham a nakoľko červené mäsko mi moc nevonia rada ho používam aj ako fašírku do hamburgerov a v podstate bez toho syra aj k omáčkam a prívarkom