Kura po čínsky trošku ináč - sútaž



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 kúsky kuracich pŕs( pre "fajnšmekrov" odporučam vykostené kura) ,
1 veľká cibuľa,
2 polievkové lyžice sójovej omáčky,
1/2 poliev.lyžice worchestrovej omáčky,
1/2 poliev.lyžice magi omáčky,
2 lyžice SOLAMYL,
2 celé vajcia,
soľ, čierne korenie, červena paprika - podľa chuti

POSTUP PŘÍPRAVY

Ak chcete v kuchyni stráviť čo najmenej času tento recept je zaručene pre Vás. Kuracia zmes môže ležať v chladničke aj 3-4 dni a mäsko ešte získa na kvalite. Perfektny obed. Vhodné aj pre nedochviľné návštevy. :) Aj keď sa ide na výlet , šup ku chlebiku :) RÝCHLE -ČERSTVÉ -VYNIKAJÚCE !!!!

Kuracie prsia umyjeme a nakrájame na rezančeky -(nie na kocky, zmes sa nám bude potom rozpadávať!!!!.) Vložíme do väčšej misky.
Cibuľku tiež pokrájame, na drobno a pridáme k mäsu.
Takto pridáme aj ostatné prísady a všetko dobre premiešame a dáme do chladničky najmenej na dve hodiny. Ale najlepšie je urobiť si to deň vopred a nechat to poležat celú noc.
Odležanú zmes pečieme na oleji, na strednom ohni. Naberáme lyžicou a vytvarujeme placky. Netreba to prikrývat pokrievkou. Pečieme z obidvoch strán. Mäsko je raz - dva hotové.
Hotové už len servírujeme a úspech je zaručeny. Ako prílohu možme zvoliť ryžu ale aj zemiačky. Prípadne aj nejaky zeleninovy šalátik. Môj manžel ma rád k tomu aj tatársku omačku. :) Určite zachutí celej Vašej rodinke ! :)

Prajem DOBRU CHUŤ!