bravcove marinovane stehno



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

cca pol kila bravcoveho stehna ( da sa aj z inej casti) my sme mali kraasne stavnate cerstve domace , dve vajcia, sol, korenie, majoran, cervena paprika, vegeta, olej, kecup, horcica, cesnak 1 strucik, maizena.

POSTUP PŘÍPRAVY

Kym som vyprazala plnene masko, tak som si nachystala na druhy den rychlo toto masko do marinady..t... ono to aj tak musi den odlezat. Je to super vec, ked na druhy den nemate cas varit.. takto si to pekne dopredu pripravite, pripadne nachystate "staremu" a tolko snad zvladne, ked pride domov :-)) Takze dnes sme masko robili, pridavam teda aj foto hotoveho :-)

takze tu su vsetky suroviny... pol lyzice horcice, pol lyzice kecupu, pol lyzice oleja, pol lyzicky malej soli, takisto vegety, majoranu, cervenej papirky a trosku korenia, jeden strucik vacsi cesnaku roztlacit, lyzica maizeny a dve cele vajcia
vsetko spolu pekne zmiesame :-)
masko naklepeme, nesolime!!! a dame do marinady do druheho dna..potom ho opecieme na dobre rozpalenom oleji( nie aby sa vam dusilo a pustilo stavu)..netreba ho az tak dlho,ako napriklad ked robite rezne, staci ho dobre opiect z oboch stran... podavame so zemiakmi, hranolkami, nejakou zeleninkou pripadne nejakou omackou... horcicovou?
a tu je masko hotove, urobila som k nemu este hranolky a papriku nalozenu v oleji (od svokry) je sladka, omacka horcicova od hellmans je k tomu vyborna,alebo aj dresing mejaky sa da pouzit...alebo nejaka omacka k masu, steakom, a podobne