Bravčové rebierka

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 bravčové rebierka, 1 PL svetlého tekutého medu, 2 strúčiky cesnaku, 1 PL worčesterskej omáčky, 2 ČL ostrej horčice, 6 PL oleja, 1 PL kečupu, soľ, mleté čierne korenie.

POSTUP PŘÍPRAVY

Pomiešame med, horčicu, kečup, worcesterskú omáčku, olej, osolíme, okoreníme, vmiešame pretlačený cesnak. Mäso za každým rebrom narežeme a dáme do marinády. V marináde necháme štyri hodiny, každú hodinu obrátime na druhú stranu. Mäso vyberieme z marinády a z každej strany grilujeme do mäkka. Počas grilovania polievame zvyšnou marinádou a necháme skaramelizovať, Namiesto grilu môžeme rebierka pripraviť aj v rúre. Podávame s varenými zemiakmi.