Bravčové kapsičky podla tety Margit...



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Bravčové karé (myslím, že aj kuracie prsia by neboli zlé) , suchá salama (ja som mala po ruke Gerlach), syr Eidam, údená slaninka, sol, mleté čierne korenie, sl. paprika, grill korenie, olej, špáradlá.

POSTUP PŘÍPRAVY

Mäsko si pokrájame na rezne, poriadne vyklepeme, osolíme, opepríme, ukladáme kúsok slaninku, kúsok syríka, koliesko salámky, prehneme na polovicu a zachytíme šparadlom. Takto si pripravíme všetky rezníky. Keď už sú pripravené, na dno pekáča nalejeme olej, nie vela, aby pokrylo dno, poukladáme rezníky, znova trocha zvrchu osolíme, opepríme, poprášime paprikou, grill korením, pekáč zakryjeme alobalom a šup s ním do rúry. Ja som piekla v teplovzdušnej rure pri 160st. asi 1 hod., potom som alobal odstránila a ešte kusok zapiekla zvrchu.Už nie moc, len aby bolo zvrchu pekne zlatkavé. Ako prílohu sme mali ryžu, hranolky, ale nevylučujem ani zemiakovú kašu......bruuuu chuť. Ešte chcem dodať, že u mna toho korenia je viac, lebo ja ho milujem....

...tu sú nachystané surovinky....
...takto si to ukladáme....
..takto by to malo vypadať .-)))
...nie je s tým moc práce a hned to pribúda.....
..pekáč je pripravený na transport do rúry......
...a ide sa jesť....skoro som ani nestihla odfotiť, tak mi tiekli slinky :-)))......tak dobrú chuť.