Štít alebo erb?



POTŘEBNÉ PŘÍSADY



POSTUP PŘÍPRAVY

Kto má čo rád, ja som upiekla tri korpusy na veľkom plechu ( orechový, kakaový a svetlý), z toho svetlého som trošku odliala do malinkej antikorovej misky. Jeden krém kávovo maslový z vajec, druhý vanilkovo maslový z vajec ( varené) a dvojitá dávka parížskej šľahačky.Vrch torty je potiahnutý šmolkovými marshmallow a ozdobiť podľa fantázie.Ešte som zabudla na banány, tie sú zamontované medzi dvojdávku parížskej šľahačky. Prvý plát som natrela kávovým krémom, druhý plát som natrela pikantným ríbezľovým džemom a pricapla som to tým džemom na prvý plát, ďalej som natrela ten druhý plát parížom, uložila banány, na banány opäť paríž , tretí plát a boky som natrela vanilkovým krémom, prilepila som na to všetko do stredu ten minidortík, ten som tiež naplnila a tam som použila konce z banánov, ktoré som rozmixovala s troškou masla a cukrom. Celé som to potiahla hmotou z marshmallow (šmolkovia) a nakoniec nazdobiť podľa fantázie.