"Beranek"



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Priznam sa, ked som pocula tento nazov, nevedela som si predstavit ine jedlo ako barana. Ale casom som prisla na to, ze sa to vlastne aj podoba istym sposobom na tuto zver ;)
je to dobre ku kurcatu, alebo len tak samotne. A mozete tam primiesat zbytky udeneho maska, ci sunky a tiez nemusite vyhadzovat rohliky.
Aby som nezabudla prajem vsetkym na MMB este lepsi rok ako bol ten predtym. Nestihla som odpisat vsetkym...

POSTUP PŘÍPRAVY

Minula som asi 14 rohlikov, tie viacdnove sa mi krajali lepsie ako tie zo vcera :)
Dalej uz len trosku oleja, mlieko, vajicka, sol, petrzlenovu vnat! to nesmiete zabudnut...ja som :( ale nastastie este pred pecenim. Dalej nejake udene masko, alebo sunku, ale nie je to podmienka. Je to dobre aj bez toho. Odporucam to robit hlavne s novymi nechtami. Uzila som si to :)

takze prisady, na foto vidite olej, vajicka, rohliky, mlieko a masko /ale naozaj nemusi byt/ a ja som dala aj syr.
pekne nakrajame rohliky, vyzera, ze bude 10 stacit, ale je to klam. Po pridani mliecka a oleja a po naslednom premiesani rukami to klesne. Cize bude treba este par dokrajat.
este olej, vsetko je to tak od oka. Malo by to byt take vlacne.
sup vajicka. A pripravit si ruky rukate. Aaach ten pocit ...
samozrejme osolime a pridame nakrajane masko a syr. Ahaaaa tu som si spomenula, ze petrzlenovu vnat som zabudla :( takze treba primiesat skor.
a jeee toooo
ci hups, toto sa prave dopieklo...obycajne kuracie prsicka s omackou maggi :) na to treba fakt len slahackovu smotanu a omacku v prasku. A prsicka samozrejme.
taak upecieme do chrumkava.
a mozeme papat. Deti to miluju, len som im povyberala masko. bruu chut :)