Kuracie prsia na arašidoch

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Kuracie prsia, slepačí bujón, sójová omáčka, worchester, kari, soľ, čierne korenie, arašidy, olej, maslo, arašidové maslo, solamyl

POSTUP PŘÍPRAVY

Kuracie prsia nakrájame na rezančeky, dáme na ne marinádu zo sójovej omáčky, worchestra, trošku oleja, soli a korenín (pozor! opatrene so soľou, lebo arašidy sú tiež slané). Necháme to postáť - čím dlhšie tým lepšie. Potom si dáme na panvicu trošku oleja, necháme rozpáliť a do horúceho dáme mäsovú zmes. Necháme pekne pripiecť, aby to bolo do chrumkava. Potom podlejeme, necháme trošku prejsť varom, prípadne, ak máte pocit, že to nemá "šmak" tak tam hupsnite bujón. Medzitým si na druhej panvici nasucho opražíme arašidy, ktoré potom dáme do mäska. Pridáme trošku normálneho masla, a podľa chuti arašidového masla. Skúsime, či netreba dosoliť, prípadne dať sójovú omáčku a zahustíme solamylom. Omáčka má byť taká ani hustá, ani riedka, ja osobne jej robím čo najviac . Ako prílohu robím ryžu, zemiakovú kašu, a aj hranolky. Treba to jesť po uvarení, po prihriatí to už nie je ono.
DOBRÚ CHUŤ!!!!