TORTILA WRAPS



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Potrebujeme: Sparatka, Hrozno, Tortily; Syrokrem, ci inu pomazanku; Posekane bylinky; Ladovy salat; Platkovy syr-odporucam emental; Mrkvu; SUnku (pre maskozrutov) a cokolvek, co vam este pride na um. Moje heslo je: Fantazii sa medze nekladu!:)

POSTUP PŘÍPRAVY

1. Tortilu natrieme natierkou (ci uz syrokrem, alebo ina- zalezi podla chuti).
2. Posypeme ju posekanymi bylinkami (mozu byt aj susene). Idealna je bazalka:)
3. Opatrne oddelime jeden list ladoveho salatu od hlavky, oplachneme a snazime sa ho polozit na tortilu tak, aby pokryval celu plochu a aby sa zbytocne prilis nepolamal.
4. Platkovy syr nakrajame na mensie platky- asi 2cm a striedavo ich kladieme na predoslu vrtsvu salatu. Jeden kusok dame viac vpravo, druhy zas vlavo, vpravo, vlavo- aby bola cela plocha pokryta.
5. Mrkvu umyjeme a nakrajame pozdlzne na hranolceky. Tie kladieme takisto striedavo (zipsovitym sposobom) na nase navrstvene dobrotky.
6. Takymto sposobom postupujeme so vsetkymi surovinami, ktore sem chceme dat (mam namysli sunku).
7. Pravy a lavy okraj tortily trosku zahneme dovnutra a celu tortilu starostlivo zavinieme ako palacinku.

8. Teraz prichadza klucovy okamih: Zoberieme si sparatka a prepichujeme Tortilu skrz-naskrz tak, aby sa nerozmotala. Sparatka zapichujte asi 2cm od seba, pretoze akonahle je nasa naplnena dobrotka poprepichovana, nakrajame ju na kolieska- presne medzi dvoma sparatkami. Tie nam zabezpecia, ze sa nerozpadne a ze obsah zostane tam, kde ma. Na jeden, alebo oba konce sparatiek napichnite bobulky hrozna a wuala.... Je to hotove:)

DObru chut!