vajkový bubuš



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

toastový chlieb, vajíčka, sol, vegeta, trochu oleja.

POSTUP PŘÍPRAVY

vajkový bubuš chlebíkový je vhodný na ranajočky, či na zlikvidovanie posledných kúskov toastového chlebíčička, keď už na toastíky so šunčičkou nie je chuť.

toastový chlieb pripravíme tak, že stred vyšklbneme, ak máme šas a chceme presvedčiť dieťa o tom, že to nielen dobre chutí, ale aj vyzerá, vykrojíme stred estetickejšie.
švacneme na rozpálenú kvapku oleja. Alebo aj dve, alebo radšej na maslo. medzitým si vymiešame posledné, čo nám v chladničke zostalo a to dve vajká, tiez ich švacneme do misky, ovoniame,-ak necítime žiadny pach, rozbijeme a škrupiny odhodíme- či už nepáchnu nezvyčajným pachom, ak áno, tak ich vyhodíme a budeme jesť len opečené toasty s kečupom, prípadne, ak zhoria, tak len kečup. Kto sem patrí, ďalej nech nečíta. Vajíška rozmiešame, pridáme soľ, vegetu, alebo čo máte radi.
opatrne lyžičkou naplníme otvory s vajíčkami. -alebo zmesou vajíčok, alebo...:))
odhadneme, kedy asi budú vajíčka opečené zdola, pripučíme na ne zvyšok toasta a opäť opatrne otočíme, aby prešli tepelnou úpravou z oboch strán.
opečieme aj z druhej strany
Aby sa nepovedalo, prihodíme kúsky zeleniny, aká je po ruke, obzrieme ju, či už nie je čierna, či zelená, či nejak obrastená plesňou a môžeme degustovať. ááá ak nájdete bambinko, či tvrdý syr na strúhanie, obsypte. Pekne sa roztopí a je to ešte úžasnejšie. Kto nemá, domyslí si :) Brú chuť.