KUNG-PAO - delikátne



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

600g kuracie prsia............Na pác: 3 vajíčka, 2 PL solamyl, po 1 KL soli, chil, kari, zázvor, 1 PL worčester, 1 PL sojová omáčka........ olej, nesolené arašidy, zaváraná kapia, hrozienka..........Na ozdobu: ananás krúžky a mandarinky

POSTUP PŘÍPRAVY

xxx

vajíčka
do vajíčok pridáme solamyl
soľ
chili a kari
worčester a sojovku
vyšľaháme
kuracinku nakrájame na rezance
capneme ju do pácu a necháme ju odpočívať najlepšie cez noc, môže aj dlhšie
pripravíme si arašidy, kapiu nakrájanú na slížiky a hrozienka
na rozpálenom oleji opečieme kuracie rezance, ale mäso šikovne od seba oddeľujeme, nesmie sa spiesť dokopy, každá jedna rezanca musí byť opečená zvlášť
na tejto fotke je vidieť už polovicu opečených rezancov, tie som posúvala na jednu polovicu panvice a prikladala som ďalšie mäso, občas ho treba premiešať , aby sa nepripieklo
keď je mäso opečené pridáme arašidy
a hrozienka a spolu chvíľu popražíme
potom kápiu
premiešame , podusíme 2-3 minútky a fertig
podávame s ryžou, odobené koliskom ananásu a mandarinkami, postup na prípravu ryže nájdete tu http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=6273