Soté s hráškom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

bravčové stehno, ale môže byť aj kuracie mäsko, 3 polievkové lyžice sójovej omáčky, cibuľa, olej, 1 čajová lyžička vegety, čajová lyžička mletého čierneho korenia, 1 čajová lyžička mletej červenej papriky, soľ, 3 polievkové lyžice kečupu, sterilitovaný hráčok
Táto dávka je zhruba na 1kg mäsa

POSTUP PŘÍPRAVY

Mäso si pokrájame buď na pásiky alebo kocky, pokvapkáme sójovou omáčkou a chvíľu necháme odležať. Cibuľu očistíme, nadrobno pokrájame, opražíme na oleji, pridáme mäso, soľ a ostatné korenie. Podlejeme troškou vody a prikryté dusíme. Očas premiešame. Keď je mäso mäkké, pridáme kečup, hrášok a už len chvíľu podusíme. Podávame z ryžou.