Mandľovo-petržlenová chrumkavá kôrka na mäso



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 platky toastoveho chleba, 50g makkeho masla, 50g struhanych mandli, 2 struciky cesnaku, 1 PL struhanej citronovej kory, 1 viazanicka petrzlenovej vnate

POSTUP PŘÍPRAVY

Tato chutovecka sa samozrejme da pouzit na hociktore pecene masko, ja som ju teraz dala na pecenu rybu...mandle oprazime na suchej panvici, pridame toastovy chlieb pokrajany na kocky a prelisovany cesnak, poprazit, vypnut a vsetko ostatne primiesat a zmiesat. osolit a okorenit. Malo by sa to cele dat do mikrotenu, vyvalkat na velkost masa a zamrazit. Po vybrati z mrazaku sa to trochu droli, aspon u mna to tak bolo, tak nechat chvilocku roztopit a navrstvit (nacapkat)na maso, ktore je skoro hotove a dat zapiect. Je to mnamka.

mandle oprazit
pridat chlebik na kocky a cesnak
masielko
osolte , okorente
pridajte petrzlen, pomiesajte a dajte chladit (mrazit)
bohuzial, medzicasom mi zmizla fotka ako to mam v mikrotene a ako som to davala na maso....ale ako som spominala vyssie, mne sa to po zmrazeni trosku drobilo, tak som to pekne navrstvila na rybku a zapiekla, vyzera a aj to je velmi dobre a zase nieco nove a ine pre zmenu:)))