Ovocná kytica ... moja prvá



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

cca 1,5 kg jahôd, 1 ananás, 2 kivi, menší strapec hrozna, horká čokoláda, cukrové perličky, čerstvá medovka, veľa drevených špajdlí, 1 grep, kvetináč ... odvaha a trpezlivosť

POSTUP PŘÍPRAVY

... do kvetináča vhodnej veľkosti dáme celý grep tak, aby presahoval cca 1-2 cm nad okraj kvetináča ... jednotlivé ovocie umyjeme, osušíme, resp. očistíme (kivi, ananás), z kivi a ananásu vykrojíme tvary podľa potreby, bobuľky hrozna napichneme na špajdle cca po 3 kusy, jahody aj vykrojené ozdoby rovnako nastokneme na špajdle - dĺžku skracujeme podľa potreby ... čokoládové jahody si pripravíme vopred, aby čokoláda dobre stuhla ... a potom už len picháme a picháme, pokiaľ nie sme s výsledkom spokojní ... dodekorujeme čerstvou medovkou alebo niečim iným zeleným

pohľad zhora