♥ Medový cheesecake s javorovým sirupom. ♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

úúúžasný koláčik, ktorý ma dostal svojou chuťou na chvíľu do raja a stal sa "hviezdou" v mojej domácnosti.

POSTUP PŘÍPRAVY

Receptík mám odtiaľto: http://www.dulce-de-leche.eu/2011/12/medovy-cheesecake-s-javorovym-sirupom.html len zopár mojich zmien a postrehov...




-piekla som ho v koláčovej forme s priemerom cca 25 cm a výškou asi 4 cm, pre istotu som si ju vymazala maslom... aj keď počas pečenia sa trochu nadvihol, ale "nevykypel" a po upečení spľasol.



- namiesto sušienok som použila zomleté piškóty a bolo to taktiež fajn. Masla sa mi zdalo spočiatku žalostne málo, ale keďže koláčik od plnky zvlhne a základ sa tým aj spojí, tak to úplne postačí.



- po upečení stačí ho nechať hodinku v teplej rúre s pootvorenými dvierkami, potom nechať vychladnúť pri izbovej teplote a potom šup s ním do chladničky



- namiesto pekanových orechov som použila vlašské, ktorú som taktiež na chvíľu nechala v rúre opražiť, aby lepšie chutili...