Nepecena torta s troma plnkami

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

1. plnka: -okruhle piskoty (pre istotu 2 balicky - vystacia na celu tortu) -500g jablk -vanilkovy puding -1dcl vody -vanilkovy cukor - 8 kvapiek stevie 2. plnka: -piskoty -250g mascarpone alebo riccota -250g nutelly - ja som pouzila z DM Alnatura, nie je presladena. -marhulovy kompot, najlepsie domaci 3. plnka: -piskoty -2 banany -500ml mlieka -vanilkovy puding - 1 vanilkovy cukor

POSTUP PŘÍPRAVY

1. vrstva.
Nakladieme piskoty na dno tortovej formy, mozme pokvapkat stavou z marhuloveho kompotu. Osupeme jabka a nastruhame na jemno, udusime spolu s 1 vanilkovym cukrom, podla potreby este dosladit, ja davam tekutu steviu. Ked su jablka makke, za staleho miesania do nich vlejeme puding rozrobeny v 1dl vody, miesame 1-2 minuty do zhustnutia. Hotovu zmes vylejeme na piskoty a rozotrieme.

2. vrstva.
na jablkovu vrstvu idu opat piskoty - pokvapkat stavou z kompotu. Nutellu a mascarpone zmiesame a rozotrieme na piskoty, potom rozvrstvime odkvapkany marhulovy kompot.

3. vrstva.
Opat piskoty, pokvapkane kompotovou stavou, na kolieska nakrajane banany a puding. Na tuto vrstvu by mala ist este jedna vrstva piskot.

nechame stuhnut v chladnicke a na hotovu tortu napatleme coko polevu :))