♥ Brownies s tromi čokoládami. ♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

180g masla, 180g tmavej /70%/ čokolády, 3 vajcia, 270g krupicového /alebo jemného kryštálového/ cukru, 80g hladkej múky, 30g kakaa /najlepšie holandského/, 80g mliečnej čokolády /nahrubo nasekať/, 80g bielej čokolády /nahrubo nasekať/...

POSTUP PŘÍPRAVY

Do misky nalámeme tmavú čokoládu, nasekáme maslo a vo vodnom kúpeli za občasného premiešania pomaly rozpustíme. Necháme trošku vychladnúť. Vajíčka a cukor šľaháme do hustej, krémovitej konzistencie, dokým sa cukor nerozpustí. Za stáleho a pomalého šľahania jemným prúdom prilievame rozpustenú čokoládu. Múku zmiešame s kakaom a preosejeme na čokoládovú zmes. Už len metličkou zľahka vmiešame a keď sa hmoty takmer spoja, vsypeme posekané čokolády a znovu zľahka vmiešame /Aby koláčik bol jemný a ľahký/. Na plech 20x20 cm si dáme papier na pečenie /ak taký plech nemáme , tak si pomôžeme drážkou - ráfikom, ktorý nastavíme na danú veľkosť/. Pečieme na teplote 180 °C, 35 minút - nie dlhšie, aby koláčik zostal vnútri vláčny! Necháme vychladnúť a nakrájame na štvorce.