DEZERT TIRAMISU



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 pochúťkové smotany,4 vanilkové cukry,1 balíček svetlých piškót 240g,1 balíček tmavých piškót 120g,1 menší jahodový džem.Príprava cca 15 minút.

POSTUP PŘÍPRAVY

Na dno tortovej formy si naukladáme 2 vrstvy svetlých piškót,zalejeme vrstvou krému a to tak,že si vymiešame 2 pochúťkové smotany s 2 balíčkami vanilkového cukru.Potom si na tento krém naukladáme zasa 2 vrstvy tmavých piškót a polejeme druhou dávkou krému,ktorý si pripravíme z 2 pochúťkových smotán,z 2 vanilkových cukrov a ešte tam primiešame jahodový džem.Naposledy naukladáme na tento krém svetlé piškoty a dáme do chladničky stuhnúť.
Stuhnuté vyklopíme na tanier a krájame tak ako tortu.
Chutí to veľmi dobre!
DOBRÚ CHUŤ!!!