Nepečený kávový koláčik so šľahačkou



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

4 balenia indiánky keksy, 3 x 250ml šľahačková smotana, stužovač šľahačky, uvarená káva a nastrúhaná čokoláda

POSTUP PŘÍPRAVY

:-)

Koláčik je úplne jednoduchý, uvaríme si kávu, počkáme kým vychladne, medzitým si vyšľaháme šľahačku so stužovačom môžeme si ju osladiť práškovým cukrom, keď máme vychladenú kávu, tak si namočíme keksík do kávy ( nie veľmi dlho, aby sa nerozmočil ) potrieme ho šľahačkou a ukladáme ako vojákov pekne za sebou, takto to robíme pokiaľ máme keksy.
nakoniec potrieme ešte celý koláč šľahačkou s každej strany
a postrúhame na neho čokoládu a dáme do chladničky
najlepší je až na druhý deň, keď zmäkne, ale stačí mu aj pár hodín a dá sa už jesť
A ešte som zabudla dopísať, že sa krája šikmo, na to nezabudnúť !!!!!!!!!!!!!