Bravčová pochúťka



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500g bravčového mäsa, 1 menšia cibuľa,1 malá lyžička papriky mletej, 1 veľká lyžica kečupu, 1 malá lyžička horčice, 1 malá lyžička vegety, 2 bobkové listy, 1/2 lyžičky majoránu, soľ, korenie, 100 ml smotany(môže byť aj na varenie) 2 lyžice hladkej múky, olej

POSTUP PŘÍPRAVY

Na oleji speníme cibuľku. Mäso narežeme na plátky (rezance) a popražíme. Prisypeme papriku podlejeme pohárom vody, pridáme kečup, horčicu, vegetu, bobkoví list, majorán, soľ, korenie podľa chuti. Podusíme do mäkka. Keď je mäso mäkké, pripravíme si smotanu s hladkou múkou ktorou to zahustíme. Necháme povariť a odstavíme. Podávame s hranolkami, zemiačikmi. Ja som robila farebnú tarhoňu.