Košičky z listkového cesta



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

lístkové cesto, šunka , olivy, šampiony,syr,4 vajička a sladká smotana, ale fantazii sa medze nekladú. Tkaže každý si do košičkov môže dať čo chce.

POSTUP PŘÍPRAVY

Ja som to robila včera večer keď som prišla z roboty ,takže som všetko nestihla fotiť, ale nie je to nič náročne,ale za to veľmi, veľmi dobre. Za teplá je to užasne, lebo to cesto je chrumkave.No ale da sa to v pohode papať aj na druhý deň.Listkove cesto som mala take kde boli 3 ks.Každý kúsok som rozvaľkala a rozdelila na 6 ks. Takže spolu som mala 18 ks. Veľkosť som si urobila podľa formy na muffiny, keďže sa to dáva do toho.Pokrajala som si šunku, olivy a šampiony,ale každý si da čo chce.A nakoniec postruháme syr a ešte rozmiešame vajička s trochou smotany..Do formy si dáme kúsky cesta do toho šunku , olivy, šampiony . Dame tam 2 PL vajička a na vrch postruhaný syr. Dame piecť na 200 st. asi tak 20 min do ružova.

do formy dáme cesto ,tak aby prečnievalo cez okraje. Na spodok dáme šunku potom olivy a šampiony.Prilejeme 2PL vajička zmiešane s trochou smotany
posypeme syrom a dame piecť
a tu su už upečené do ružová.hneď vyberieme z formy a necháme trochu vychladnuť