Marocký kurací šalát s cícerom ♥ ♥ ♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

cícer v slanom náleve * 3 PL olivového oleja * 1 KL mletej červenej papriky * 2 KL mletej rasce * kôra z citróna * soľ * 3 PL citrónovej šťavy * kuracie prsia / varené / * 8 paradajok * 2 - 3 pečené papriky * hrsť špenátu * jogurt * mleté orechy *

POSTUP PŘÍPRAVY

Inšpirácia z TV. Výborný a sýty šalát. Tu je postup. Kuracie mäso mi zostalo z polievky. Pečené papriky som robila podľa receptu v prvom komentári. Môžete si ich spraviť dopredu a potom je šalát hotový za 10 minút.

1. Cícer scedíme a opečieme na olivovom oleji, pridáme červenú papriku, rascu a kôru z citróna. Opekáme asi 2 minúty.
2. Preložíme do nádoby. Nakrájame paradajky , kuracie mäso natrháme na kúsky.
3. Nakoniec pečené papriky a čerstvý špenát. Dobre premiešame, ochutíme soľou a citrónovou šťavou.
4. Preložíme do servírovacej misky a podávame s gréckym jogurtom posypané orieškami.
5. Dobrú chuť. :-)