Espresso cheesecake brownies

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Do komentarov som pridala priamo iba link na moj blog .Cize ked nan kliknete dostanete sa priamo na moj blog :)Recept aj s obrazkovym postupom najdete aj na mojom blogu :http://madewithlovesk.blogspot.co.uk/2013/11/espresso-cheesecake-brownies.html

POSTUP PŘÍPRAVY

Potrebujeme: Brownie cast :1/2 poh hladkej muky
1/4 CL prasku do peciva
stipka soli
65 g masla ( rozdeleneho na 5 casti )
115g cokolady ( ja som pouzila mix mliecnej a horkej..ale je uvedena iba horka )
2 vacsie vajcia
1/2 PL vanilkoveho extraktu
Cheesecake cast :
1 PL espresso kavy ( ale tiez si mozte skombinovat 1 1/2 CL espresso instatnej kavy +1 PL horucej vody.A pridate do cheesecaku )
220 g cream cheese ( napr Philadelphia,ale mozte to zamenit mascarponem ci kremovym syrom)
2/3 poh krystaloveho cukru
1/2 CL vanilkoveho extraktu
2 vacsie vajicka
1/4 poh kyslej smotany
1 PL hladkej muky
Kysla smotana cast :
1 1/4 poh kyslej smotany
3/4 poh praskoveho cukru
Postup :Ruru si predhrejeme na 180C.Stvorcovu formu( myslim ze moja ma v priemere 20-23cm..nie som si ista ) na pecenie si vylozime papierom na pecenie.
Brownie cast :V miske si zmiesame muku,prasok do peciva a sol.V dalsej miske si pridame cokoladu a maslo .Dame do mikrovlnky a kazdych 30 sekund si to dobre premiesame.Az do momentu kym sa nam uplne roztopi. ( cca 1 min ).Do cokolady si pridame cukor a dobre premiesame.Pomaly primiesame vajicka a vanilkovy cukor.Napokon Vmiesame muku ...Dobre premiesame aby sme v miske uz nemali ziadne kusky,pasiky muky.Brownie cesto vylejeme do pripravenej formy.
Cheesecake cast : V stredne velkej miske si pomocou elektr.mixera dobre premiesame cream cheese ( 2 min ).Postupne si pridame cukor.Dobre vymiesame ( 2 min ).Pridame vanilkovy extrakt a po jednom vajicka.Opat dobre vymiesame.Pridame espresso a kyslu smotanu,muku.Vsetko dobre premiesame a vylejeme na brownie cast.
Dame piect na 30-35 min.Po vytiahnuty z rury nechame uplne vychladnut.Prikrijeme foliou a ulozime do chladnicky na min 2 hodiny.
Kysla smotana : Smotanu a cukor si dame do mensieho hrnca.Na miernom ohni trosku zohrejeme a nalejeme na vychladnuty cheesecake. Opat prikrijeme foliou a ulozime do chladnicky.Nechame stuhnut.