♥♥♥ Výbornáááá a super jednoduchá Marlenka bez pečenia ♥♥♥



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

2 balenia medových plátov, 1 karamelové SALKO, 250 g masla, 2 karamelové pudingy, 6 dl mlieka, 6 PL kryštálového cukru, vlašské orechy, čokoládový toping

POSTUP PŘÍPRAVY

Je naozaj výborná a naozaj jednoduchá a myslím, že ju zvládnu aj začiatočníčky. Robila som párkrát už aj ozajstnú, ale keďže je s pečením plátov dosť roboty, vymyslela som si tento zjednodušený variant s medovýmy plátmy a krém som si tiež doladila podľa našich chutí :))) všetci sa po nej zalizujú

tu sú potrebné prísady
puding si uvaríme klasicky podľa návodu, len namiesto 1 l mlieka použijeme len 6 dl, aby sme získali hustejší puding (ak chcete menej sladký koláčik, do pudingu už nemusíte dávať tých 6 PL cukru, buď nedáte vôbec, alebo menej podľa chuti :))) )
hotový puding
a necháme ho vychladnúť
potom si vymiešame zmäknuté maslo so SALKOM (ak nezoženiete karamelové, tak si môžete uvariť klasické, ale s karamelovým je to jednoduchšie :) )
keď je puding vychladnutý, po troche ho pridávame do krému
hotový krém
pripravíme si 6 plátov a zvyšné 2 si dáme bokom
2 pláty priložíme k sebe a natrieme 1/3 krému
opakujeme ešte 2 krát, navrchu bude krém
zvyšné dva pláty rozmrvíme (nedávam úplne celé dva pláty, lebo to sa mi už zdalo zbytočne veľa, približne len 1 a 1/2 a zbytok môžme použiť na vytretie misky od krému :)) )
takisto rozdrvíme aj oriešky
omrvinky a oriešky dáme na vrch marlenky a jemne popritláčame rukou
ozdobíme topingom a ostáva nám najťažšia úloha, nechať postáť do druhého dňa :)))
a na druhý deň môžeme maškrtiť :)))