Parížske rožky



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

28dkg mleté orechy,28dkg mletý cukor,2 vajcia,14dkg hrubá múka,marmeláda trocha rumu,1šľahačka,1 maslo,hrsť kryštálového cukru,150g várová čokoláda,čokopoleva, papier na pečenie

POSTUP PŘÍPRAVY

Receptík na parížske rožky:28dkg mletých orechov,28dkg mletého cukru,2 vajcia,14dkg hrubá múka.Spracovať spolu a ušúľať rohlíčky.Piecť na papieri na 160st.Ešte teplé dať dole z plechu.Natrieť marmeládou zmiešanou s trochou rumu.
Plnka:1šľahačka 33%/150ml/,150g várová čokoláda=uvariťNechať vychladnúť. Vymiešať v mise 200g masla,hrsť kryštálového cukru.Po vychladnutí pridať do toho uvarenú šľahačku s čokoládou,Nastriekať na rožky.namáčať čokoláde.