Čína so sójovým a bravčovým podľa mojej chuti



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

mrazená kukurica, mrazený hrášok, 2-3 surové mrkvy, bravčové mäso + sójové mäso, ryža, sójová omáčka polosladká, soľ, korenie na čínu, 1 menšia cuketa, 2 vajcia, asi 1/2 dl mlieka, soľ, 1 PL hladkej múky, vegeta, 1 ks červená paprika

POSTUP PŘÍPRAVY

Bravčové mäsko nakrájané na prúžky dáme marinovať do sójovej omáčky zmiešanej s korením na čínu a trochou olivového oleja. Medzitým si uvaríme vo vode ochutenej vegetou sójové mäso. Zlejeme ho a pridáme k bravčovému. \\\\r\\\\nNakrájame si zeleninu červenú papriku, mrkvu nastrúhame na veľkom strúhadle, kukuricu, hrášok. Cuketu nakrájame na menšie kúsky. Všetku zeleninu spolu na panvici na olivovom oleji podusíme, potom dochutíme trochou soli a korenia na čínu, ja pridávam ešte aj trošku sójovej omáčky.\\\\r\\\\nK tomu si uvaríme ryžu. A môzeme ochutnávať.

Bravčové mäsko nakrájané na prúžky dáme marinovať do sójovej omáčky zmiešanej s korením na čínu a trochou olivového oleja. Medzitým si uvaríme vo vode ochutenej vegetou sójové mäso. Zlejeme ho a pridáme k bravčovému.
Nakrájame si zeleninu červenú papriku, mrkvu nastrúhame na veľkom strúhadle, kukuricu, hrášok. Cuketu nakrájame na menšie kúsky. Všetku zeleninu spolu na panvici na olivovom oleji podusíme, potom dochutíme trochou soli a korenia na čínu, ja pridávam ešte aj trošku sójovej omáčky.
Z rozšľahaných vajíčok, soli, 1 PL múky a mlieka si upečieme omeletu a nakrájame ju na tenké prúžky.
K tomu si uvaríme ryžu. Ja som v tomto prípade zvolila s troškou petržlenovej vňate.
A môžeme podávať. Dobrú chuť.