Ovocná torta s pribinačkovským krémom



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Korpus: 2 vajíčka, 1,5 pohára polohrubej múky, 0,5 pohára kokosu, 1 pohár cukru, 1 pohár mlieka, 0,5 pohára oleja, 1 PDP, kakao Plnka: 2 mekke tvarohy (500g), 1 šľahačková smotana, 1 želatínový stužovať za studena, 100 ml vody, cukor, ovocie (ja som dávala marhule)

POSTUP PŘÍPRAVY

Korpus: Všetky suroviny na korpus premiešame šľahačom. Vylejeme na plech (tortová forma) a dáme piecť do rúry cca 30 minút, pri 175°C
Plnka: Šľahačkovú smotanu, zmiešame s tvarohom. Pridáme cukor. Želatínový stužovať rozpustíme vo vode, alebo šťave z kompótu ohriatej na 60°C (podľa návodu). Krátko premiešame a vlejeme ku šľahačke a tvarohu.

Vychladnutý korpus pokvapkáme šťavou z kompótu, alebo cukrovým roztokom. Vložíme spať do formy. Poukladáme na neho ovocie a zalejeme pribináčkovskou plnkou. Dáme na pár hodín stuhnúť do chladničky. Vyberieme z formy a ozdobíme.