Najkrémovejšie špenátové papardelle.



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Cestoviny Papardelle, špenát najlepšie čerstvý ale dá sa aj mrazený, krémový syr, sladká smotanka, syr na strúhanie ( ja som dala kozí), olivový olej, veľa cesnaku, bazalku, korenie, provensálske, čierne, soľ a podľa fantázie.

POSTUP PŘÍPRAVY

kuk

Takýto krémový syr som použila, je super
Do mixéra dám špenát, syr, smotanku,veeeeľa cesnaku a zmixujem.
naraz mi tam špenát ani nevošiel tak som ho pridávala postupne.
Medzitým uvarím cestoviny, nerozvarím!!!
pripravím zapekaciu misu, vymažem masielkom a pridám aj trocha kociek.
Krémový špenátik mám zmixovaný a dobre prichutím.
Medzitým nastrúham syr, ja som mala tento, je božský.
Polovicu nastrúhaného syra dám do krému.
Cestoviny zmiešam s krémom.
Vylejem do zapekacej misy a posypem zvyšným strúhaným syrom.
Zapečiem a DOBRÚ CHUŤ!