Najkrémovejšie špenátové papardelle.
POTŘEBNÉ PŘÍSADY
Cestoviny Papardelle, špenát najlepšie čerstvý ale dá sa aj mrazený, krémový syr, sladká smotanka, syr na strúhanie ( ja som dala kozí), olivový olej, veľa cesnaku, bazalku, korenie, provensálske, čierne, soľ a podľa fantázie.
POSTUP PŘÍPRAVY
kuk
|
Takýto krémový syr som použila, je super |
|
Do mixéra dám špenát, syr, smotanku,veeeeľa cesnaku a zmixujem. |
|
naraz mi tam špenát ani nevošiel tak som ho pridávala postupne. |
|
Medzitým uvarím cestoviny, nerozvarím!!! |
|
pripravím zapekaciu misu, vymažem masielkom a pridám aj trocha kociek. |
|
Krémový špenátik mám zmixovaný a dobre prichutím. |
|
Medzitým nastrúham syr, ja som mala tento, je božský. |
|
Polovicu nastrúhaného syra dám do krému. |
|
Cestoviny zmiešam s krémom. |
|
Vylejem do zapekacej misy a posypem zvyšným strúhaným syrom. |
|
Zapečiem a DOBRÚ CHUŤ! |