Hokaido prívarok s krabími fašírkami



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Prívarok - tekvica hokaido * jedna menšia cibuľka * 2 strúčiky cesnaku * čierne mleté korenie * soľ * pár bobkových listov * 2-3 trojuholníčkové syry * 100ml smotany na varenie Fašírky - 1 (cca 300g) balenie krabích tyčiniek * 140g cukety * 115g mrkvy * mladá cibuľka (podľa chuti, no nie priveľa) * 2PL múky (ja som dala špaldovú) * trochu nasekanej vňate * štipka soli * čili (podľa chuti) * 2 vyšľahané bielky * olivový olej, (ocot)

POSTUP PŘÍPRAVY

Veľmi jednoduchý :)

1. Nakrájanú tekvicu, cibuľku, cesnak a koreniny zalejeme vodou, cca 2cm nad hladinu surovín. Necháme povariť, kým všetko dobre zmäkne. 2. Z uvarených surovín vyberieme bobkové listy a zvyšok rozmixujeme. 3. Ochutnáme, či je všetko podľa predstáv a pridáme smotanu s taveným syrom :) 4. V prípade potreby pridáme 1PL octu alebo múky, no záleží od našich chutí a konzistencie. 5. Necháme povariť a podávame.
1. Krabie tyčinky pomrvíme pomocou vidličky 2. Pridáme postrúhanú cuketu a mrkvu (odporúčam trochu vyžmýkať, aby sa fašírky nerozpadávali) a nadrobno nakrájanú cibuľku 3. Všetko dobre premiešame, posolíme, pridáme čili (podľa chuti), nakrájanú vňať a múku 4. Vyšľaháme si bielky a jemne ich primiešame do fašírkovej zmesi 5. Zľahka osmažíme z oboch strán na olivovom oleji a podávame
Môžeme podávať aj s cesnakovým dresingom a zemiakmi. Dobrú chuť ! :)