Penne zapečené s kuracím mäsom a cuketou

POTŘEBNÉ PŘÍSADY

menšie kuracie prsia, 1 cuketa, sušené hríby alebo čerstvé šampiňóny, paradajkový pretlak, cesnak, cukor, soľ, sójová omáčka, provensálske bylinky, kari korenie, penne, syr (mozzarela alebo eidam)

POSTUP PŘÍPRAVY

Kuracie prsia a cuketu nakrájame na malé kocky. Na rozpálenom oleji orestujeme cesnak a kuracie prsia. Pridáme cuketu, vopred namočené hríby, paradajkový pretlak, trošku cukru. Osolíme, okoreníme (1/2 čl kari korenia a 1/2 čl provensálskych byliniek), trošku sójovej omáčky a dusíme.
Penne dáme na 2 minútky do vriacej osolenej vody.
Omáčku a cestoviny zmiešame v zapekacej mise, navrch naukladáme kolieska mozzarely alebo nastrúhaný eidam a dáme zapiecť do rúry.