Kuracie prsia so šampiňónovou omáčkou ( mňáááááám - super dobréééé )



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

500g Kuracích pŕs, 300g čestrvých šampiňónov ( môžu byť aj sterilizované ), 3 - 5 strúčikov cesnaku, 250 ml. smotany na varenie, 1 PL hl. múky na zahustenie, soľ, mleté čier. korenie, 1 ČL vegety na ochutenie, bazalku ( sušenú alebo mrazenú ), olej na opekanie.

POSTUP PŘÍPRAVY

Umyté maso nakrájame na rezance, pridáme nakrájané šampiňóny, soľ, mleté čier. korenie a vegetu ( podľa chuti ). Zmes premiešame a dáme smažiť na malé množstvo rozohriateho oleja. Podlejeme asi 100ml vody a dusíme do makka. Keď je maso makké, pridáme roztlačený cesnak, a bazalku ( podľa chuti ). Zmes zahustíme smotanou s hladkou múkou. Podávame s cestovinou alebo ryžou. Dobrú chuť.