Páperový chlebík



POTŘEBNÉ PŘÍSADY

Krajce staršieho chleba, plátkový syr, plátky šunky, maslo, vajíčka, olej. Robievam to aj z toastového chleba.

POSTUP PŘÍPRAVY

Veľmi jednoduché, lahodné a šťavnaté :-). Ďalšia varianta chleba vo vajíčku, ktorú máme veľmi radi...

tenšie krajce chleba si jemne natrieme maslom - zvyknem používať obyčajné, ale tentoraz bol hlad silnejší, tak tam šlo tomu letmo podobné, takto si to naukladáme a zložíme
pripravené kúsky na kúpeľ vo vajíčku
obalíme poriadne z každej strany vo vajíčku,
vypražíme z oboch strán, môžeme kľudne postaviť aj na reznú hranu, podberám to drevenými lopatkami - jedna zo spodu, druhá zvrchu, pretože to ešte nebude veľmi držať pokope. Až po chvíľke. Syr sa krásne roztopí a je to super.
Po vypražení preložíme na servítku. Papáme so zeleninkou, alebo si zvykneme vložiť medzi chlebík už po dokončení niekedy aj cibuľu a trošku horčice, alebo zavárané uhorky, či zeleninový šalát. Vynikajúce je to aj pre deti ako desiata - ešte teplé šup do alobalu. Výborné sú aj na druhý deň a keď sa ohrejú v mikrovlnke..... Dobrú chuť!